Adanasporlu futbolcu Cem Özdemir:

- "Adanaspor gibi büyük bir camianın 12 yıl Süper Lig'den uzak kalması üzücüydü. Takımımızı yeni sezonda hak ettiği yere getireceğiz ve asla alt sıralarda mücadele etmesine izin vermeyeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Adanasporlu futbolcu Cem Özdemir:


ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adanaspor'un orta saha oyuncusu Cem Özdemir, Süper Lig'e çıkarak ilk hedeflerine ulaştıklarını bildirdi.

Turuncu-beyazlıların alt yapısından yetişen Cem Özdemir, kulüp aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, Süper Lig'de oynamanın daha fazla güç gerektirdiğini vurgulayarak, "Çok çalışıyorum ve bu sezon formayı alıp kaptırmak istemiyorum. Adanaspor gibi büyük bir camianın 12 yıl Süper Lig'den uzak kalması üzücüydü. Takımımızı yeni sezonda hak ettiği yere getireceğiz ve asla alt sıralarda mücadele etmesine izin vermeyeceğiz. İlk beş içerisinde olabilmek için mücadele edeceğiz. Gelecek transferlerimizle iyi bir kadro oluşacağını ve başarılı olacağımızı düşünüyorum. Süper Lig'de Adanaspor'un adından söz ettirmek istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Adanaspor'un özlenen tablosunu oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayan Cem Özdemir, şunları kaydetti:

"Ben uzun süreli sakatlık yaşadım. Yaşadıklarımdan ders çıkardım. Ligde uzun süreli oynamak en büyük hedefim. Takımda iyi bir arkadaşlığımız var. Geçen yıldan takım kaptanımız Merthan Açıl'ın takıma kattığı bir arkadaşlık var. Bunu devam ettirmeye çalışıyoruz. Birlikteliğimiz çok iyi. Gelen arkadaşlarımızın da bu birlikteliğe ayak uyduracaklarını düşünüyorum."


Yorumlar