Adanaspor’dan savunmaya takviye

PTT 1. ekiplerinden Adanaspor, Ankaraspor’dan 24 yaşındaki Fahri Akyol ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor’dan savunmaya takviye

PTT 1. ekiplerinden Adanaspor, Ankaraspor’dan 24 yaşındaki Fahri Akyol ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Osman Yereşen Tesislerine gelen genç futbolcu, Başkan Bayram Akgül ile görüştükten sonra kendisini Adanasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Yeni transfer Fahri Akyol, önemli bir camiaya geldiğini ve takımın içinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulması için elinden geleni yapacağını söyledi. Adanaspor’da savunma bölgesinde çok tecrübeli oyuncular olduğuna dikkat çeken Fahri, “Merthan ve Veli bu ligin deneyimli oyuncuları arasında. Yiğitcan da gelecekte bu formayı başarıyla temsil edecek. Bende görev aldığım zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kahramanmaraşspor maçını kazanarak önümüzdeki haftalara umutla bakmak istiyoruz.” dedi.

Bu arada turuncu beyazlı takım yarın oynayacağı Kahramanmaraşspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Cezalı Ergin ile sakatlıkları bulunan Ahmet Bahçivan ve Yaşar bu önemli maçta takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlığı devam eden Selçuk Şahin’in de durumu belirsizliğini koruyor. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak Adanaspor-Kahramanmaraşspor maçı saat 16.30’da başlayacak.

CİHAN

Yorumlar