Adanaspor’da tempo yükseliyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Çatalan tesislerinde sürdürürken, oyuncular sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yapıyor. Kondisyon ve koordinasyon çalışmaları yapan turuncu beyazlılarda, yavaş yavaş...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor’da tempo yükseliyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Çatalan tesislerinde sürdürürken, oyuncular sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yapıyor. Kondisyon ve koordinasyon çalışmaları yapan turuncu beyazlılarda, yavaş yavaş toplu oyunlarda başladı. Akşam yapılan antrenmanın son bölümünde ilk kez tam saha çift kale maç yapan takımda yeni transferlerin tamamı görev aldı. Futbolcularını sakatlık konusunda uyaran ve dikkatli olmasını isteyen Teknik Direktör Levent Eriş, uzun paslar ve dripling yerine kısa paslar ile oyuncularına garanti oynamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Adanaspor’un Brezilyalı oyuncusu Tiago Bezerra, Çatalan kampına katıldı. Sabah saatlerinde Adana’ya gelen başarılı futbolcu akşam yapılan antrenmanda takımdaki yerini alırken uzun zamandır göremediği arkadaşları ile hasret giderdi.

Takımın yeni transferi Murat Yılmaz, bu sezonun yine zor geçeceğini ve önemli maçlar oynayacaklarını söyledi. Ligin kalitesinin her sezon arttığını belirten Murat Yılmaz, “İyi başlamak ve devamını getirmek çok önemli. Seri galibiyetler aldığınız zaman takımdaki moral ve motivasyonda artıyor. Rakipleriniz baskı altına giriyor. O yüzden tek temennim birinci haftadan itibaren iyi başlamaktır. Ortamımız gayet güzel. Kaliteli oyuncularla çalışıyorum. Bolu kampında oynayacağımız hazırlık maçları sonuç açısından değil ama oyun açısından büyük önem taşıyor.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar