Adanaspor’da ikinci etap çalışmaları başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanasporlu oyuncular Ramazan Bayramı izninin ardından Bolu Termal Otel'de toplanarak ikinci etap hazırlıklarına başladı. Öğleden sonra bir araya gelen futbolcular günün ilk çalışmasını yaptı. Turuncu-beyazlı takımın...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor’da ikinci etap çalışmaları başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanasporlu oyuncular Ramazan Bayramı izninin ardından Bolu Termal Otel'de toplanarak ikinci etap hazırlıklarına başladı. Öğleden sonra bir araya gelen futbolcular günün ilk çalışmasını yaptı. Turuncu-beyazlı takımın kamp yaptığı otelde Orduspor ve Pendikspor’da yer alıyor.

    Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. İlk etapta gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularına teşekkür eden deneyimli teknik adam, Bolu kampında oynayacakları hazırlık maçlarının skordan çok oyun olarak önemli olduğunu söyledi.

     Almanya’dan gelen gurbetçi oyuncu Olcay Turhan, Çatalan kampının iyi geçtiğini ve takımın kaynaştığını kaydetti.

Gurbetçi oyucuların fazla olmasından dolayı uyum sorunu çekmediğini ifade eden genç futbolcu, “Hepimizin tek düşüncesi başarılı olmak. Benim gibi takıma yeni katılan Atilla, Sabit Hakan ve Ozan da bu forma altında başarılı olmak için geldiler. İnşallah sakatlıkların yaşanmadığı ve centilmenliğin ön planda olduğu bir lig olur. Bizlerde ilk maçtan itibaren taraftarımızın yüzünü güldürürüz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar