Adanaspor'da çifte imza

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Şanlıurfaspor’dan 29 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Tahtaişleyen ve geçtiğimiz senelerde turuncu beyazlı formayı giyen Fevzi Özkan'ı transfer etti. Ozan ile tek yıllık anlaşma yapılırken, Fevzi Özkan...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor'da çifte imza

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Şanlıurfaspor’dan 29 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Tahtaişleyen ve geçtiğimiz senelerde turuncu beyazlı formayı giyen Fevzi Özkan'ı transfer etti. Ozan ile tek yıllık anlaşma yapılırken, Fevzi Özkan da iki yıllık imzayı attı.

Ozan Tahtaişleyen, Adanaspor'un yerinin Süper Lig olduğunu söyledi. Birçok kulüpten teklif almasına rağmen Adana'yı seçtiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, “Görev aldığım sürece sahada elimden geleni yapacağım. Merthan gibi kariyerli bir oyuncu ile forma giymek takıma olumlu yansıyacaktır. Adanaspor ailesine katıldığım için Başkanımız Bayram Akgül'e ve Levent Eriş hocama teşekkür ederim.'' dedi.

Bir yıl aradan sonra yeniden Adanaspor'a dönen Fevzi Özkan ise ayrı kaldığı süre içinde Adana’yı ve formasını çok özlediğini söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da yaşadığı şampiyonluğun ardından aynı başarıyı turuncu beyazlı takımda yaşamak istediğini söyleyen başarılı futbolcu, “Kasımpaşa'da kaybettiğimiz finalin ardından Adanaspor'da şampiyonluğun hep özlemini çektim. Yeniden dönmek güzel ve anlamlı oldu. Ayrı bir heyecan ve duygusallık yaşıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar