Adanaspor'da, Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

- Brezilyalı futbolcu Ramos: "Aytemiz Alanyaspor karşısında sergilediğimiz mücadeleyle doğru yolda olduğumuzu herkese gösterdik"

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor'da, Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları


ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlı ekip Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik direktör Krunoslav Jurcic idaresinde antrenman yaptı.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, kuvvet çalışmasıyla sürdü. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca taktik çalışma da yapan Adanaspor'un antrenmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü.


- "Doğru yolda olduğumuzu herkese gösterdik"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Adanaspor'un sezon başında renklerine bağladığı Brezilyalı stoper Mauricio Ramos, sahalarında 3-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirtti.

İyi takım olduklarını vurgulayan Ramos, şunları kaydetti:

"Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 puanı hak eden taraftık. Nitekim hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Maç içerisinde oyunsal anlamda hatalarımız oldu ancak hatalarımızı gördük ve bunlardan ders çıkardık. Aytemiz Alanyaspor karşısında sergilediğimiz mücadeleyle doğru yolda olduğumuzu herkese gösterdik. Çok çalışıp diğer maçlarımızı da aynı ciddiyetle oynayarak kazanmayı hedefliyoruz."

Yorumlar