Adanaspor, Süper Lig'de galibiyetle tanışamadı

- Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi turuncu-beyazlılar, ilk 3 haftada 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı - Adana ekibinin yeni teknik direktörü Jurcic, takımın başında çıktığı ilk resmi maçta puanla tanıştı

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, Süper Lig'de galibiyetle tanışamadı


ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Adanaspor, uzun aranın ardından çıktığı ligde henüz galibiyetle tanışamadı.

Adana ekibi, 12 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig'de, taraftarının beklediği 3 puan kazanma coşkusunu henüz yaşayamadı.

Ligin ilk haftasında Bursaspor'a 2-1 mağlup olan Adanaspor, sonraki hafta Kasımpaşa deplasmanında 1-1, dün de sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı.

Teknik direktör konusunda da sıkıntılı günler geçiren turuncu-beyazlılar, ilk hafta maçından bir gün önce Engin İpekoğlu ile yollarını ayırıp, görevi altyapı sorumlusu Eyüp Arın'a bıraktı.

İlk iki haftanın ardından takımın başına getirilen Hırvat teknik direktör Krunoslav Jurcic, dün Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada, ilk resmi maçına çıktı. Jurcic, takımıyla çıktığı ilk resmi maçta puanla tanıştı.

Adanaspor, gelecek hafta deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak.

Yorumlar