Adanaspor, Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

PTT 1. Lig’de hafta sonu Orduspor ile karşılaşacak Adanasporlu oyuncular bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

PTT 1. Lig’de hafta sonu Orduspor ile karşılaşacak Adanasporlu oyuncular bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Osman Yereşen Tesislerinde yaklaşık 1,5 süren bir çalışma yapan turuncu beyazlı takımda, PTT 1. Lig karmasına davet edilen Talha Adana’ya döndü. Lig karmasının Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta forma giyen başarılı oyuncu, bir gol atarken bir de asist yaptı. Tiago ile birlikte takımdan ayrı düz koşu yapan Talha’nın yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.

Dün yapılan çift kale maçta girdiği ikili mücadelede ayak bileğine darbe Alan Ahmet Dereli bugün yapılan çalışmada yer almadı. Bileğinde ağrıları bulunan ve yürümekte zorlanan Ahmet’in Ordu maçında oynayıp oymayacağı maç günü belli olacak. Ameliyat sonrası koşulara başlayan Cem Özdemir de antrenmanı kenardan izledi.

Teknik Direktör Levent Eriş taktik çalışmada sürekli olarak oyuncularını uyardı. Oyunun dinlenme bölümlerinde futbolcularına ikazlarda bulunan deneyimli teknik adam, sakatlık yaşanmaması için ikili mücadelelerde oyuncuların dikkatli olmasını istedi.

Almanya’da geçirdiği operasyonun ardından koşulara başlayan Cem Özdemir gün sayıyor. Ameliyatının olumlu geçtiğini belirten başarılı futbolcu, “Şu an için her şey iyi gidiyor. Rehabilitasyon dönemi başarılı geçti. Manisa maçı haftası takıma katılmak istiyorum. İkinci yarıyla birlikte zor günlerin geride kalacağını düşünüyorum. Bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşarak rahat bir nefes almak düşüncesindeyiz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar