Adanaspor ilk hazırlık maçında Batman Petrolspor ile berabere kaldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Bolu kampında yaptığı ilk hazırlık maçında 3. Lig takımlarından Batman Petrolspor ile 2-2 berabere kaldı. Bolu kampındaki maçta Adanaspor'un gollerini 32. dakikada Fahri’nin sağ kanattan yaptığı ortada...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor ilk hazırlık maçında Batman Petrolspor ile berabere kaldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Bolu kampında yaptığı ilk hazırlık maçında 3. Lig takımlarından Batman Petrolspor ile 2-2 berabere kaldı.

Bolu kampındaki maçta Adanaspor'un gollerini 32. dakikada Fahri’nin sağ kanattan yaptığı ortada Fevzi, şık vuruşuyla takımını 1-0 öne geçti. 42. dakikada Olcay’ın kullandığı serbest atışta Ozan’ın kafa vuruşunu tamamlayan Murat Yılmaz ile skor 2 - 0 oldu. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci 45 dakikada Batman Petrolspor, Ali Kemal ve Emin ile bulduğu gollerle eşitliği yakaladı ve maç 2 - 2 sona erdi.

Adanaspor'da sakatlığı süren Mehmet Sak takımdan ayrı çalışırken maçın son dakikalarında ayak bileğine darbe alan Mehmet Boztepe’nin çekilen röntgen sonucunda darbeye bağlı ezilme meydana geldiği ve sağlık ekibi tarafından tedavisine başlandığı açıklandı.

Akşam maç oynamasına rağmen Adanaspor bu sabah yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışma yaptı. Teknik direktör Levent Eriş nezaretinde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti.

Ardından taktiksel çalışmalarla sona eren günün ilk antrenmanın ardından futbolcuların oldukça yorgun düştükleri gözlendi. Adanaspor'da günün ikinci antrenmanı ise akşam saatlerinde yapılacak.

CİHAN

Yorumlar