Adanaspor, gurbetçi oyuncu Olcay Turhan'ı transfer etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Arminia Bielefeld takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Olcay Turhan ile iki yıllık sözleşme imzaladı.Tesislere gelen başarılı futbolcu Teknik Direktör Levent Eriş ve Başkan Bayram Akgül ile...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, gurbetçi oyuncu Olcay Turhan'ı transfer etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Arminia Bielefeld takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Olcay Turhan ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislere gelen başarılı futbolcu Teknik Direktör Levent Eriş ve Başkan Bayram Akgül ile görüştükten sonra imzayı attı ve ilk antrenmanına çıktı. Takımın yeni transferi Olcay Turhan, turuncu beyazlı forma altında kendini kanıtlayıp Süper Ligde oynamak istediğini söyledi. Teklif geldiği anda düşünmeden kabul ettiğini belirten gurbetçi futbolcu, şöyle konuştu:

"Adanaspor her futbolcunun oynamak isteyeceği bir kulüptür. Benim gibi birçok gurbetçi oyuncunun takımda olması uyum sorunu yaşamayacağımı gösteriyor. Oyun yapım gereği orta sahada görev yapan, çok koşan, mücadele eden ve gol pasları atmayı seven bir yapım var. Sosyal medyada yaptığım araştırmada takımızın çok önemli bir seyirci potansiyeline sahip olduğunu öğrendim. Onların huzuruna çıkmak için sabırsızlanıyorum."

LEVENT ERİŞ'TEN FİKSTÜR DEĞERLENDİRMESİ

Dün yapılan 2014-2015 futbol sezonu fikstürünü değerlendiren Teknik Direktör Levent Eriş, öncelikle yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi. Sakatlıktan uzak centilmence bir futbol sezonu olacağına inandığını belirten deneyimli teknik adam, şöyle konuştu:

"Bu sezon PTT 1. Lig’in Süper Lig kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum. İlk hafta deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Ardından yine Süper Ligi hedefleyen takımlarla birbirinden zorlu müsabakalar bizi bekliyor. Hedefimiz ilk maçtan itibaren lige iyi başlayarak devamını getirmektir. İnşallah hepimizin dileği gerçekleşir ve sezon bitiminde mutlu sona ulaşırız."

Öte yandan turuncu beyazlı takım hazırlıklarına Çatalan tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

CİHAN

Yorumlar