Adanaspor-Bursaspor maçından notlar

- Spor Toto Süper Lig'in ilk maçında, 12 yıl sonra lige yükselen Adanaspor, Bursaspor'u konuk etti - Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun ile yolların ayrılmasının ardından Adanaspor'da takımın başında altyapı sorumlusu Eyüp Arın yer aldı

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor-Bursaspor maçından notlar


ADANA (AA) - Adanaspor, 12 yıl aradan sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında, Bursaspor'u konuk etti.

Turuncu-beyazlılar, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda, sezonun ilk maçına taraftarları önünde çıktı.

Taraftarlar, stadın büyük bölümünü doldururken, Adanaspor'da dün yolların ayrıldığı teknik direktör Engin İpekoğlu yerine altyapı sorumlusu Eyüp Arın görev yaptı.


- Yeni transferler


Adanaspor'un yeni transferlerinden, Bekir Yılmaz, Ousmane, Digao, Renan Diniz, Ronei, Vlagyimir Koman da ilk 11'de yer alarak, ilk kez resmi maça çıktı.

Bursaspor'da ise sezon öncesi transfer edilen Serdar Kurtuluş, Bilal Kısa, İsmail Konuk, Merter Yüce, Del Valle ilk 11'de forma şansı buldu.


- Şehitler için saygı duruşu


Futbolcular sahaya "15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" yazılı pankartla çıktı. Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

Adanaspor tribünlerinde, "Hasret bitti sevdan bitmedi" ile "Döndük dönüşü olmayan yollardan" ifadeleri yer alan çeşitli pankartlar açıldı.

Maçı Bursaspor taraftarları da kendilerine ayrılan kuzey kale arkasında izledi. Yaklaşık 250 taraftar takımlarını destekledi.


Yorumlar