Adanaspor-Beşiktaş maçından notlar

- İki ekip, Süper Lig'de 12 yıl aradan sonra ilk kez karşı karşıya geldi - Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, 10. haftadaki Trabzonspor maçının ilk 11'inden iki oyuncu değişikliğine gitti - Adanaspor Teknik Direktörü Jurcic, 10. haftadaki Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inden bir oyuncuyu değiştirdi

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor-Beşiktaş maçından notlar

ADANA (AA) - Adanaspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 12 yıl sonra karşı karşıya geldi.

Lig tarihinde bundan önce, Adanaspor'un küme düştüğü 2003-2004 sezonunda karşılaşan ekipler, ligin 11. haftasında Süper Lig'de yeniden rakip oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 10. haftadaki Trabzonspor maçında sahaya çıkardığı ilk 11'den, iki oyuncu değişikliğine gitti.

Beşiktaş'ta, Trabzonspor maçında görev alan Rhodolfo ve Adriano Adana'ya getirilmezken, bu futbolcuların yerine ilk 11'de Atınç Nukan ve Beck yer aldı.

- Adanaspor'da da kadro değişti

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, 10. haftada deplasmanda yaptıkları Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inde bir değişiklik yaptı.

Turuncu-beyazlılarda, geçen hafta görev alan Emre Uğur Uruç'un yerine Bekir Yılmaz ilk 11'de forma giydi. Adanaspor ilk 11'inde sadece Tevfik Altındağ ve Bekir Yılmaz yerli futbolcular olarak göze çarptı.

Karşılaşmanın oynandığı 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda, iki takımın taraftarları tribünlerde kendilerine ayrılan bölümleri büyük oranda doldurdu.

Adanaspor ve Beşiktaşlı futbolcular sahaya, Türkiye Beyazay Derneği tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde, eğitimden istihdama, spordan sağlığa, yaşamın her alanındaki engelleri kaldırmak adına yürütülen kampanyanın, "Aşmak için hareket" yazılı pankartıyla çıktı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, maçı protokol tribününde birlikte izledi.

- Çantalı taraftarlar stada alınmadı

Yanlarında çanta olan taraftarlar, güvenlik nedeniyle maçın oynandığı stada alınmadı.

Tribün turnikeleri önünde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Emniyet Müdürlüğünün aldığı karar gereği taraftarları çantasız olarak stada kabul etti.

Öte yandan, maçtan önce stat çevresinde iki takım taraftarları arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Yorumlar