Adanaspor, Başakşehirspor’dan Murat Yılmaz'ı transfer etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, son olarak İstanbul Başakşehirspor'da oynayan 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu Murat Yılmaz’ı transfer etti. Başkan Bayram Akgül ile görüşen ve kendisini 2 yıllığına turuncu beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, Başakşehirspor’dan Murat Yılmaz'ı transfer etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, son olarak İstanbul Başakşehirspor'da oynayan 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu Murat Yılmaz’ı transfer etti.

Başkan Bayram Akgül ile görüşen ve kendisini 2 yıllığına turuncu beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan başarılı futbolcu, bir süre çalışmayı izledikten sonra takım arkadaşları ile tanıştı.

Yeni transfer Murat Yılmaz, Adanaspor'u hedefe ulaştırma adına takım olarak her şeyi yapacaklarını söyledi. Turuncu beyazlı takımı uzun zamandan beri takip ettiğini ve maçlarını izlediğini söyleyen gurbetçi futbolcu, “Fevzi Özkan ile geçen sezon İstanbul Başakşehirspor'da oynarken zaman zaman Adanaspor ile ilgili konuşuyorduk. Televizyondan izlediğim maçlarda önemli bire seyirci potansiyeli gördüm. Böyle önemli taraftarın huzurunda oynamak heyecan verici olmalı. Vakit geçirmeden takıma katılarak antrenmanlara başlayacağım. Her iki tarafa da hayırlı olsun.” dedi.

Öte yandan Adanaspor’un Çatalan kampı tüm hızıyla devam ediyor. Son yapılan antrenmanda Teknik Direktör Levent Eriş oyunculara 20 dakika çift kale maç oynattı. Mehmet Sak dışında tüm futbolcular maçta yer alırken, kadroda bulunan isimler ilk kez topla buluştu. Levent Eriş, oyuncularına ikili mücadeleye girmemeleri konusunda uyarılarda bulunurken gol atmak yerine futbolcularının daha çok pas yapmalarını ve kendilerini fazla zorlamamalarını istedi. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Sak'ın kontrol amacı ile dinlendirildiği ve bugün yapılan çalışmada yer alacağı açıklandı.

CİHAN

Yorumlar