Adanaspor, Aytemiz Alanyaspor maçına hazır

- Teknik direktör Jurcic: "Takımdaki atmosfer pozitif yönde ilerliyor. Hedefimiz 3 puan. Bunun için sahada elimizden geleni yapacağız"

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, Aytemiz Alanyaspor maçına hazır


ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor’u sahasında ağırlayacak olan Adanaspor, hazırlıklarını tamamlayarak Osman Yereşen Tesisleri'nde kampa girdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda teknik direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu-beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Jurcic, rakiplerinin lige iyi başladığını belirtti.

Geçen hafta iyi sonuç alan Aytemiz Alanyaspor'un yüksek öz güvenle karşılarına çıkacağını kaydeden Jurcic, "Biz de bu hafta çok çalıştık. Takımdaki atmosfer pozitif yönde ilerliyor. Hedefimiz 3 puan. Bunun için sahada elimizden geleni yapacağız. Bir haftadır takımdan ayrı çalışan Didi, Renan, Emre Uğur’un aramıza katılmasıyla kuvvetlendik” ifadelerini kullandı.


Yorumlar