Adanaspor, Ankaraspor'a bileniyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hafta sonu yapacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarının sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, Ankaraspor'a bileniyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hafta sonu yapacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarının sürdürüyor. Adanaspor zorlu maçın provasını Osman Yereşen Tesislerinde yaptı. Teknik Direktör Levent Eriş antrenman öncesinde sahanın ortasında futbolcuları ile toplantı gerçekleştirdi. Bucaspor maçının kısa bir değerlendirmesini yapan deneyimli teknik adam, bu hafta oynayacakları Ankaraspor maçı hakkında oyuncularını bilgilendirdi.
    Pazar günü saat 13.30’da oynanacak Adanaspor-Ankaraspor maçını bayanlar ile 12 yaş ve altındaki çocuklar izleyecek. Bu müsabakada sadece Kapalı A Üst tribün açılacak. Biletler 10.30 dağıtılmaya başlanacak ve 12.00’da izleyiciler stadyuma alınacak.

    Takımın genç futbolcularından Emre Uğur Uruç 20. yaş gününü takım arkadaşları ile kutladı. Antrenman sonu futbolcular Emre Uğur’a sürpriz bir doğum günü hazırladı. Genç yaşta takımın içinde bulunmaktan son derece mutlu olduğunu kaydeden Emre Uğur, “Adanaspor ailesinde hangi yaşta olursanız olun kıymet görüyor ve hatırlanıyorsunuz. Genç bir futbolcu olarak böylesine kariyerli isimlerle beraber olmak benim için gurur verici. Bu formaya uzun yıllar hizmet etmek istiyorum.” dedi.

    Öte yandan Adana Şampiyonu olan Adanaspor U-19 takımına yöneticilerden Mehmet Çalık tarafından yemek verildi. Yemeğe, Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, antrenörler ile sporcular katıldı. Alınan şampiyonluktan dolayı oyuncuları tebrik eden Mehmet Çalık, “Bu gençler gelecekte Adanaspor formasını başarıyla giyecekler. Özverili çalışmalarından dolayı antrenörleri de tebrik ederim. İnşallah daha büyük başarılar kazanırlar.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar