Adanaspor, amatör küme takımıyla hazırlık maçı yaptı

PTT 1. Lig’de haftayı bay olarak geçiren Adanaspor, Süper Amatör Küme takımlarından Yenibeygücü ile özel bir müsabaka oynadı.

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, amatör küme takımıyla hazırlık maçı yaptı

PTT 1. Lig’de haftayı bay olarak geçiren Adanaspor, Süper Amatör Küme takımlarından Yenibeygücü ile özel bir müsabaka oynadı. Karşılaşmayı Adanaspor 11-1 kazanmayı başardı.

Daha çok genç oyuncularına şans veren Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, karşılaşmayı dikkatlice takip etti. Adanaspor müsabakayı 11-1 kazanırken Mehmet Boztepe ve Fatih Şen attıkları şık gollerle izleyenlerden alkış aldılar.

Sakatlıkları devam eden Mehmet Sak ve Fahri takımdan ayrı çalışırken Günay, Uche, Ergin, Tiago özel maçta yer almadı. Yarını izinli olarak geçirecek takım salı gününden itibaren ligin son maçında karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarına başlayacak.

Öte yandan turuncu - beyazlı takımın başarılı futbolcusu Fatih Şen nereye transfer olursa olsun 'Kral' isimli köpeğini de yanından ayırmıyor. Adanaspor’a transfer olduğu günden bu yana Osman Yereşen Tesisleri'nde köpeğine özel yer yaptıran tecrübeli futbolcu, "Hayvanları çok seviyorum. Köpeğim Kral hangi şehre gidersem gideyim benimle gelir. Boş zamanlarımda izin günlerimde onunla ilgilenirim. Hem stres atıyorum hem de onun eğitimi ile yakından ilgileniyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar