Adanaspor A2 takımı ile prova yaptı

PTT 1. Lig’de cumartesi günü kendi evinde Şanlıurfaspor’u konuk edecek Adanaspor, hazırlıklarını A2 takımla yaptığı çift kale maçla sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor A2 takımı ile prova yaptı

PTT 1. Lig’de cumartesi günü kendi evinde Şanlıurfaspor’u konuk edecek Adanaspor, hazırlıklarını A2 takımla yaptığı çift kale maçla sürdürdü.

Havaların soğuması nedeniyle antrenmanları gündüze çeken Teknik Direktör Levent Eriş, A2 takım ile oynanan çift kale maçı dikkatle izledi. Hafif sakatlıkları bulunan Tolgahan, Ömer Karancı ve Berk Tömek maçta yer almazken cezası devam eden Veli Kızılkaya takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ankaraspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Berk Neziroğluları da Şanlıurfaspor karşısında forma giyemeyecek olan diğer isim.

Deneyimli teknik adam taktik çift kalede her mevkide görev yapan oyuncuları sürekli olarak uyardı. Özellikle atak pozisyonlarında Tiago’nun dikkatini çeken Levent Eriş, savunmada oynayan oyuncularını da daha dikkatli olmaları konusunda ikaz etti.

Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 20 gündür Brezilya’da tedavisi devam eden Fabiano’nun pazar günü Adana’ya döneği açıklandı. Sakatlığını atlattığı belirtilen siyahi oyuncunun pazartesi gününden itibaren takımla antrenmanlar yapabileceği belirtildi. Almanya’da fıtık ameliyatı olan Cem Özdemirin de pazartesi günü düz koşulara başlayacağı belirtildi. Sağlık ekibi tarafından tedavisi sürdürülen genç futbolcunun ikinci yarıda tam kapasite ile takıma katılacağı belirtildi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş geleceğe umutla bakmak adına Şanlıurfaspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Rakibin özellikle deplasman maçlarında iyi oynadığına dikkat çeken Eriş, “Rakibimiz çok önemli oyunculardan kurulu bir takım. Zor bir maç olacak. Bizim ise şiddetle 3 puana ihtiyacımız var. Bu müsabakayı kazanarak tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyoruz. 4 haftadır süren kötü gidişe son vermek düşüncesindeyiz.” şeklinde konuştu
CİHAN

Yorumlar