Adana Şakirpaşa'ya sponsor desteği

- Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Adana Şakirpaşa ile Adana Büyükşehir Belediyesi sponsorluk anlaşması yaptı

Google Haberlere Abone ol
Adana Şakirpaşa'ya sponsor desteği

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi, Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Adana Şakirpaşa'ya isim sponsoru oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kulüp başkanı İzzet Vezir ile oyuncuların, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret ettikleri belirtildi.

Büyükşehir Belediyesinin takımın isim hakkı karşılığında verdiği destek kapsamında oyuncuların formaları üzerinde belediyenin logosu, forma numaralarının üzerinde de isminin yer alacağı aktarılan açıklamada, kulübün tabela isminin 2016-2017 sezonu boyunca tüm resmi maçlarda Adana Büyükşehir Belediyesi Şakirpaşa Genç Spor Kulübü olacağı kaydedildi.

Açıklamada ziyaretteki konuşmasına yer verilen Başkan Sözlü, Adana’nın çok sayıda alanda daha güçlü hale gelmesi için çaba gösterdiklerini, bu anlamda spor alanındaki başarının da önemli olduğunu ifade etti.

Kulüp başkanı Vezir de Büyükşehir Belediyesinin kendilerine daha önce de lojistik olarak her türlü desteği verdiğini, yapılan sponsorluk anlaşmayla bunun gelişeceğini kaydetti.

Yorumlar