Adana Şakirpaşa üst sıralarda kalmak istiyor

- Kulüp başkanı Vezir: "Ligde ilk 3 hafta maçlarımızı kazandık. Bu seriyi sürdürüp üst sıralardaki yerimizi korumayı hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Adana Şakirpaşa üst sıralarda kalmak istiyor


ADANA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Adana Şakirpaşa'nın başkanı İzzet Vezir, "Ligde ilk 3 hafta maçlarımızı kazandık. Bu seriyi sürdürüp üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz." dedi.

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in yeni takımlarından olmalarına rağmen güzel bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Milli maç nedeniyle lige 2 haftalık ara verildiğini anımsatan Vezir, "Kimse bizden böyle bir başlangıç beklemiyordu ancak biz iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bunda, yabancı oyuncularımızı erken transfer ederek takıma hızlı adapte etmemizin de etkisi büyük. İnşallah milli maç arasında da iyi bir çalışma dönemi geçirip lige hazır döneceğiz."


- Sponsor desteği beklentisi

Vezir, geçen sene bir alt ligde olmalarına rağmen sezona oranla daha fazla sponsorlarının olduğunu dile getirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile görüştüklerini, bazı sıkıntılarını anlattıklarını bildiren Vezir, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sayın Sözlü ile görüşmemizde çeşitli sıkıntılarımızı kendisine aktardık. O da en kısa sürede girişimlerde bulunacağını söyledi. Adana gibi büyük bir tarım ve sanayi şehrinde sponsor bulmakta güçlük çekiyoruz. Her takımın olduğu gibi bizim de sponsor desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda Adana'daki iş adamlarından, sanayicilerden, kentin ileri gelenlerinden yardım bekliyoruz."

Yorumlar