Adana kulüplerinden bayram mesajı

- Adanaspor Başkanı Akgül ve Adana Demirspor Başkanı Sözlü, kutlama mesajı yayımladı

Google Haberlere Abone ol
Adana kulüplerinden bayram mesajı

ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor'un başkanı Bayram Akgül ile TFF 1. Lig takımı Adana Demirspor'un başkanı Sedat Sözlü, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Akgül, mesajında, herkesin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Millet olarak birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, bizi biz yapan değerlerin doruk noktasına ulaştığı Kurban Bayramı'nı kutlar, bu vesileyle bayramın tüm İslam Alemi ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Sözlü de Kurban Bayramı'nın, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi açısından hayırlara vesile olmasını isteyerek, şunları kaydetti:

"Mukaddes bayramlarımız, ulusça sevgi, saygı ve hoşgörüyle bir araya geldiğimiz günlerdir. Yurdumuzda asırlar boyunca oluşmuş bayram gelenekleri milletimizi bir arada tutan en kıymetli değerlerimizdir. Bu müstesna geleneklerimizi yeni kuşaklara aktarmak da her birimizin toplumsal görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta camiamız olmak üzere, tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramımızın Adana Demirsporumuza, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum."

Yorumlar