Adana Demirsporlu Pote, play-off'ta da golcü

-PTT 1. Lig'in normal sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Pote, mavi-lacivertlilerin Vartaş Elazığspor'a 3-2 yenildiği play-off maçında da iki kez fileleri havalandırdı

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirsporlu Pote, play-off'ta da golcü

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de normal sezonu gol kralı olarak tamamlayan Adana Demirsporlu futbolcu Mickael Pote, play-off yarı final ilk maçında, Vartaş Elazığspor filelerini de iki kez havalandırdı.

Sezon başında, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Omonia Nicosia'dan transfer edilen Benin asıllı Fransız forvet Mickael Pote, ligde normal sezonda 20 kez fileleri havalandırarak gol kralı oldu.

Mavi-lacivertlilerin play-off yarı finalinde eşleştiği Vartaş Elazığspor maçında da 90 dakika forma giyen Fransız forvet, 20'nci (penaltıdan) ve 62'nci dakikalarda takımı adına iki gol kaydetti.

Pote, ilk maçta 3-2 yenildikleri Elazığ temsilcisiyle oynanacak rövanş maçında, Akdeniz ekibinin en önemli kozlarından birisi olacak.

Adana Demirspor ile Vartaş Elazığspor, 23 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30'da, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak.

Bu eşleşmede rakibini eleyen takım ile Multigroup Alanyaspor-Balıkesirspor eşleşmesini kazanan takım, final maçında Süper Lig'e yükselen son takım olmak için ter dökecek.

Yorumlar