Adana Demirspor'da toplu imza töreni

- Mavi-lacivertliler, anlaşma sağladıkları Tevfik Köse, Oğuzhan Berber ve Ümit Karaal ile ikişer, Waldison Rodrigues De Souza, Ozan İpek, Nikola Raspopovic ve Serkan Yanık ile birer yıllık sözleşme imzaladı

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor'da toplu imza töreni


ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, daha önce anlaşma sağladığı futbolcular Tevfik Köse, Oğuzhan Berber ve Ümit Karaal ile ikişer, Waldison Rodrigues De Souza, Ozan İpek, Nikola Raspopovic ve Serkan Yanık ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi-lacivertliler, başkan Sedat Sözlü, yönetim kurulu üyeleri Şentürk Çalık ve Ertan Aşrak ile teknik direktör Erkan Sözeri'nin katıldığı törende, daha önce anlaşma sağlanan oyunculara sözleşme imzalattı.

Törende, Boluspor'dan Tevfik Köse, Çaykur Rizespor'dan Oğuzhan Berber ve Beşiktaş'tan Ümit Karaal, Giresunspor'dan Waldison Rodrigues De Souza, Antalyaspor'dan Ozan İpek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Nikola Raspopovic ve Serkan Yanık ile mukavele yapıldı.

İmzaların ardından açıklamada bulunan Sedat Sözlü, teknik direktör Erkan Sözeri ve yönetim kurulu üyeleriyle gece gündüz demeden uyumlu bir şekilde transfer harekatı yürüttüklerini belirtti.

Uzun uğraşlar sonucunda kadrolarına katmak istedikleri oyuncuları transfer ettiklerini bildiren Sözlü, şunları kaydetti:

"Çok önemli oyuncularla sözleşme imzaladık. Çok aceleci davranıp hata yapma lüksümüz yok. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Adana Demirspor inşallah her daim şampiyonluğa oynayan bir takım olacaktır. Adana Demirspor camiasının büyüklüğünü transfer döneminde bir kez daha herkes gördü. İnce eleyip sık dokuyoruz. Öncelikle birçok kulüp arasından bizi seçip, camiamıza katılan oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız geç kalındığını söylemişti. Ben de her fırsatta rahat olmalarını dile getirdim. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğimizi belirtmek istiyorum. Teknik heyet ve oyuncular arasındaki uyum beni fazlasıyla memnun etti. Anlaştığımız oyuncularla resmi sözleşmeye imza attık. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Kulübümüzü karıştırmak isteyenlere fırsat verilmemesini istiyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da takımımızın yanında dik ve güçlü duruyoruz. Yeni transferlerimiz gelmeye devam edecek. Erkan hocamıza, teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz."

Yorumlar