Adana Demirspor'da Samet Aybaba ve Ünal Karaman dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da sportif direktörlüğe Samet Aybaba, teknik direktörlüğe ise Ünal Karaman getirildi.    Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, sportif direktörlük için Samet Aybaba, teknik direktörlük...

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor'da Samet Aybaba ve Ünal Karaman dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da sportif direktörlüğe Samet Aybaba, teknik direktörlüğe ise Ünal Karaman getirildi.

    Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, sportif direktörlük için Samet Aybaba, teknik direktörlük için ise Ünal Karaman ile anlaştıklarını açıkladı. Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu’nun uzun süredir İstanbul’da bu konuda geniş bir çalışma içerisinde olduğunu dile getiren Gülcan, “Başkanımız Selahattin Aydoğdu günlerden beri İstanbul’da yoğun bir çalışma temposu içerisindeydi. Yapılan görüşmeler sonunda Türk futbolunun yakından tanıdığı Samet Aybaba’yı sportif direktörlüğe, yine futbolumuzun unutulmaz isimlerinden Ünal Karaman’ı ise teknik direktörlüğe getirdik. Aybaba ve Karaman önümüzdeki birkaç gün içerisinde Adana’ya gelecekler. Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki yönetim kurulumuz da konuyla ilgili olarak kamuoyunu geniş kapsamlı bilgilendirme sunacaktır.” dedi.

     Gülcan ayrıca kulübün genel menajerliğine Emir Şireli’yi getirdiklerini açıkladı. Gülcan, Emir Şireli’nin de önümüzdeki günlerde Adana’ya gelerek göreve başlayacağını bildirdi.

CİHAN

Yorumlar