Adana Demirspor'da sakatlıklar moralleri bozdu

- Teknik direktör Sözeri: "Ben bugüne kadar böylesine talihsiz bir sezon başı kampı yaşamadım. Sakatlıklar sonrasında Samsunspor maçına kısıtlı bir kadroyla gitme durumumuz var"

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor'da sakatlıklar moralleri bozdu


ADANA (AA) - TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Fevzi Elmas, Gökçek Vederson ve Mehmet Taş'ın takımdan uzun süre ayrı kalacağını belirterek "Ben bugüne kadar böylesine talihsiz bir sezon başı kampı yaşamadım. Sakatlıklar sonrasında Samsunspor maçına kısıtlı bir kadroyla gitme durumumuz var." ifadesini kullandı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Erkan Sözeri, büyük bir talihsizlik yaşadıklarını bildirdi.

Takımdaki sakat oyuncuların fazlalığını dile getiren Sözeri, "Fevzi Elmas 5, Gökçek Vederson 1, Mehmet Taş ise yaklaşık 2 ay takımdan uzak kalacak. Sercan Kaya'yı ise Samsunspor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Ben bugüne kadar böylesine talihsiz bir sezon başı kampı yaşamadım. Sakatlıklar sonrasında Samsunspor maçına kısıtlı bir kadroyla gitme durumumuz var." değerlendirmesinde bulundu.

Sözeri, futbolcuların Samsunspor maçına çok iyi konsantre olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bizim sahaya çıkacağımız kadroyla, Samsunspor maçından iyi bir sonuçla döneceğimizden şüphemiz yok. Bütün handikaplara rağmen bu maçtan mutlu olarak Adana'ya döneceğiz. Talihsiz başlayan ve talihsiz süren sezon başı kampımızı rağmen, ilk maçımızda güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Transfer artık şart oldu. Kamptan dönen hazır oyuncularla ilgili çalışmalarımız sürüyor. 4-5 oyuncuyla temas halindeyiz. En kısa sürede kadromuza katmayı planlıyoruz. Yönetimimiz de çok hassas bir şekilde transferleri yapmaya çalışıyor. İlk iki maçımızı hasarsız bir şekilde atlatıp milli maç arasının bize ilaç gibi geleceğini biliyoruz. Kurduğumuz kadrodan eminiz. Bütün aldığımız oyunculara kefilim. Göreceksiniz uzun vadede bu oyuncular bu takımı zirvede veya zirveye yakın bir yere götürecekler."


Yorumlar