Adana Demirspor'da derbi önlemleri alındı

PTT 1. Lig’de Adana'da oynanacak Adana derbisi öncesinde Adana Demirspor'da yönetim derbi maçı öncesinde bazı kararlar aldı.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor'da derbi önlemleri alındı

PTT 1. Lig’de Adana'da oynanacak Adana derbisi öncesinde Adana Demirspor'da yönetim derbi maçı öncesinde bazı kararlar aldı.

    Hafta sonu çok büyük önem taşıyan Adana derbisine çıkacaklarını ifade eden Adana Demirspor Basın Sözcüsü Hasan Erdeve, “Karşılaşmaya çok büyük bir titizlik içerisinde hazırlanacağız. Cumartesi gününe kadar antrenmanlarımızı yaptığımız tesislerimizi, taraftarlarımıza ve basına kapattık. Takımımız için büyük önem taşıyan Adanaspor karşılaşması öncesi aldığımız kararların hassasiyetle karşılanmasını istiyoruz.” diye konuştu.

    Basın Sözcüsü Hasan Erdeve, “2 aylık zaman sürecinde ara transferde bazı oyuncuları kadromuza dahil ettik. Oyuncularımızın uyum sürecinin yaşanması, teknik direktörümüz Mustafa Uğur’un istifa etmesi, yaşanan sakatlıklar ve son dakikalarda yediğimiz şanssız goller neticesinde maalesef play-offtan uzaklaşmış bulunmaktayız. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlar kenetlenip sıkıntıları aşacağız. Teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. İnanıyoruz ki Adanaspor maçıyla yepyeni ve başarılı bir sürece başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

TAKIM OTOBÜSÜMÜZE YAPILAN SALDIRI BİZİ ÜZDÜ

    Erdeve pazar günü deplasmanda oynadıkları Şanlıurfaspor karşılaşmasından sonra kulüp otobüsü ve taraftarlarına yönelik saldırıya son derece üzüldüklerini söyledi. Şanlıurfa GAP Arena Stadı'ndan ayrılan mavi lacivertli kafileye bir grup taraftarın taşlarla saldırıp otobüsün camlarını kırdığını vurgulayan Hasan Erdeve, şunları ifade etti:
    "Olayda kafilemizi taşıyan otobüsümüzün camları kırıldı. Olay sırasında can kaybı ve yaralananların olmamasını çok büyük bir şans olarak görüyoruz. Konuyla ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyemiz Hukuk İşleri Sorumlumuz Avukat Cem Kösemen Türkiye Futbol Federasyonu ve Şanlıurfa Valiliği'ne başvurarak hukuki işlemleri başlatmıştır. Yönetim Kurulu olarak her türlü olumsuzlukların önüne geçmek adına çalışmalar yaparken, ev sahibi taraftarın yaptığı saldırı bizleri son derece üzmüştür."
CİHAN

Yorumlar