Adana Demirspor’a Polonyalı kaleci

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Çaykur Rizespor’un Polonyalı kalecisi Mariusz Pawelek’i sezon sonuna kadar kiraladı.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor’a Polonyalı kaleci

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Çaykur Rizespor’un Polonyalı kalecisi Mariusz Pawelek’i sezon sonuna kadar kiraladı. Adana’ya gelerek sözleşmeyi imzalayan Pawelek, takımla birlikte idmana çıktı.

Polanyalı oyuncu Pawelek için tesislerde imza töreni düzenlendi. Törene Basın Sözcüsü Hasan Erdeve, Hukuk-İdari İşler Sorumlusu Avukat Cem Kösemen, Stadyum ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Özbakır katıldı.

Kendisini mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Polonyalı kaleci Pawelek, “Bu sabah yeni takım arkadaşlarımla birlikte ilk çıktığım antrenman çok iyi geçti. Zevkle çalıştım. Hocalarım ve takım arkadaşlarımla iletişimim mükemmeldi.” dedi. Adana Demirspor taraftarını yakinen takip ettiğini belirten Pawelek, “Pozitif anlamda takımlarını sonuna kadar destekleyen bir taraftar gurubu gördüm. Beni bu büyük camiaya kazandıranlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Erdeve, “Teknik direktörümüz Mustafa Uğur’un istediği bir kaleci olan Pawelek’i renklerimize bağladığımız için çok mutluyuz. Her iki kulüp başkanına başarılı bir iletişim kurarak Pawelek’in transferini gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Transferde çok titiz davrandıklarını ifade eden mavi-lacivertli kulübün basın sözcüsü Hasan Erdeve, “Biz laf olsun diye transfer yapmadık, yapmayacağız da. Alınacak oyuncunun hazır olmasına çok dikkat ediyoruz. Ayrıca futbolcunun kaliteli olmasının dışında, kişiliğine de önem veriyoruz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar