Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri:

"Sezon öncesi çalışmalarımıza geç başlamanın vermiş olduğu bir handikap vardı. Bunu biraz olsun kapatmak ve lige verilen arayı boş geçmemek için Osmaniyespor ile hazırlık maçı oynayacağız"

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri:

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Sezon öncesi çalışmalarımıza geç başlamanın vermiş olduğu bir handikap vardı. Bunu biraz olsun kapatmak ve lige verilen arayı boş geçmemek için Osmaniyespor ile hazırlık maçı oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Sözeri, yazılı açıklamasında, milli maçlar için lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini, bu kapsamda yarın Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Osmaniyespor ile hazırlık maçı yapacaklarını belirtti.

Sakatlık yaşamadan, iyi bir hazırlık maçı geçirmeyi temenni eden Sözeri, fiziki olarak eksiklikleri en aza indirmek için çalışacaklarını bildirdi.

Sözeri, şunları kaydetti:

"Sezon öncesi çalışmalarımıza geç başlamanın vermiş olduğu bir handikap vardı. Bunu biraz olsun kapatmak ve lige verilen arayı boş geçmemek için Osmaniyespor ile hazırlık maçı oynayacağız. Böylelikle fizik olarak üstüne koyarak gidiyoruz. İnşallah herhangi bir sakatlık yaşanmadan hem bizim için hem de Osmaniyespor için iyi bir sınav olur. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Büyükşehir Gaziantepspor maçı öncesi yapacağımız Osmaniyespor maçı bize çok faydalı olacak."

Yorumlar