Adana Demirspor, Göztepe'yi 2-1 mağlup etti

Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 12. haftasında karşı karşıya geldiği Göztepe'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor, Göztepe'yi 2-1 mağlup etti

TFF 1. Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ve Göztepe karşı karşıya geldi. Adana Demirspor, Göztepe'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı. Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, önemli bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın iki devresinde de genel anlamda üstün bir oyun oynadıklarını belirten Engin İpekoğlu, şöyle devam etti: "Önceki hafta sahamızda oynadığımız Eskişehirspor maçından sonra bu taraftar bizi alkışladı, bizim de onlara borcumuz vardı. Futbolculardan, yenilsek bile alkışlanacak bir oyun istedim. Sonuç olarak Göztepe'ye karşı önemli bir galibiyet aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda bu çocuklar yüreklerini ortaya koyacaktır. Bugün görüyoruz ki takım savunmasında da iyiyiz. Futbolcuları tebrik ediyorum."

Engin İpekoğlu, "Pote'yi oyuna almanızda, taraftarların tezahüratının etkisi oldu mu?" şeklindeki soruyu, "Tabii ki hayır. Futbolcu sakatlıktan çıktı. Burada futbolcunun ne hissettiği önemli. 45 dakika oynadı ve çıktı golünü attı. Sakatlıkla ilgili sıkıntısı yok ama 11 gündür antrenman yapmamanın sıkıntısı vardı. Biraz riske ettik ama etmek de zorundaydık." diye yanıtladı.

Göztepe cephesi
Sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle tam kadro sahaya çıkamadıklarını kaydeden Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bu hafta buraya kazanmak için geldik. Maçın başında Adana Demirspor istekliydi. Oyunun ilk 10-15 dakikasında rakip daha istekli oynadı. Sonrasında gol pozisyonları bulduk ama üst düzey oynamadık. Öne geçtikten sonra rakibin kaybettiği topların ardından verdiği boşluklar ikinci gole yol açabilirdi. İkinci yarının başında yediğimiz goller maçı farklı yere götürdü. Daha sonra hücum hamlesi yapmaya çalıştık. Rakibin hızlı hücumları da oldu. Adana Demirspor öne geçtikten sonra iyi şekilde kalesini savundu. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum, kazanamadığımız için üzgünüm. Sekiz haftalık yenilmezlik serimiz vardı, bu da bozuldu" dedi.

Yorumlar