Adana Botaş’ta hedef yarı final

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş, play-off çeyrek final rövanş maçında evinde İstanbul Üniversitesi’ni konuk ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Adana Botaş’ta hedef yarı final

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş, play-off çeyrek final rövanş maçında evinde İstanbul Üniversitesi’ni konuk ediyor. İstanbul’da oynanan ilk maçta 58-54 galibiyetle ayrılan kırmızı beyazlılar evinde de kazanarak adını yarı finale yazdırmak istiyor. Hazırlıklarını Başantrenör Aziz Akkaya yönetiminde tamamlayan Adana Botaş, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Adana Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, İstanbul Üniversitesi karşılaşması için de taraftara çağrıda bulundu. Kutlu, “Euro Cup ve Türkiye Kupasında başarılı sonuçlar aldık. Basketbol Birinci Liginde play-offa kalmayı başardık. İlk maçta da deplasmanda 4 sayı farkla kazandık. Cumartesi oynayacağımız rövanş maçında Adanalıları salona bekliyoruz. Her zaman destekçimiz olan taraftarımız bir kez daha salonun doldurarak destek olacaklardır. Taraftarımızın desteği ile yarı finale kalan takım Adana Botaş olacaktır.“ dedi.

Adana Botaşspor Başantrenörü Aziz Akkaya ise ”Deplasmandaki ilk maçta çok iyi oynayarak galip gelmeyi başardık. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamladık. İstanbul Üniversitesi güçlü bir takım bunun farkındayız. Yarın zorlu bir maça çıkacağız. Takımımız bu önemli maça hazır. Bizim için çok önemli olan bu maça taraftarlarımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Adana Botaş – İstanbul Üniversitesi BGD karşılaşması 5 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Menderes Spor Salonunda oynanacak.
CİHAN

Yorumlar