Adana Botaş’ın şampiyonları Türkiye finallerinde

Adana Botaş Spor Kulübü'nün küçük yıldız ve genç kategorilerinde mücadele eden basketbolcuları önemli bir başarıya imza atarak Adana şampiyonu oldu. Şampiyon olan sporcular Türkiye finallerine direk katılma hakkı elde etti.    Adana'n

Google Haberlere Abone ol
Adana Botaş’ın şampiyonları Türkiye finallerinde

Adana Botaş Spor Kulübü'nün küçük yıldız ve genç kategorilerinde mücadele eden basketbolcuları önemli bir başarıya imza atarak Adana şampiyonu oldu. Şampiyon olan sporcular Türkiye finallerine direk katılma hakkı elde etti.

    Adana'nın en önemli spor kulüplerinden biri olan ve basketbol'da 30 yıllık altyapı tecrübesiyle adeta bir sporcu fabrikası kuran Adana Botaşspor, bu çalışmanın meyvesini her sezon olduğu gibi bu sezonda da toplamaya devam ediyor. Kulübün altyapısında küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde mücadele eden sporcular sezonu Adana şampiyonluğuyla taçlandırdı.

    Her üç kategoride de ipi göğüsleyen sporcular şimdi Türkiye şampiyonasında Adana'yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

    Gençlerde 20-25 Mayıs tarihinde Trabzon’da Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılacak Adana Botaş Spor Kulübü, yıldızlarda 6-11 Mayıs tarihinde Alanya'da, küçüklerde ise 13-18 Mayıs tarihinde Kocaeli’nde şampiyonluk mücadelesi verecek.

    Adana Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, kazanılan bu başarının Adana Botaşspor'un bir alt yapı takımı olduğunun tipik bir göstergesi olduğunu altını çizdi. Kutlu, sporcuları kutlayarak şimdiki hedeflerinin her kategoride Türkiye şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

    Kutlu, asıl hedeflerinin ise Milli Takıma alt yapıdan oyuncu yetiştirmek olduğunu dile getirdi. CİHAN

Yorumlar