Adana Botaş’ın konuğu Dynamo Moscow

Fiba EuroCup’ta mücadele eden Adana Botaş, evinde Rus temsilcisi Dynamo Moscow konuk ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Adana Botaş’ın konuğu Dynamo Moscow

Fiba EuroCup’ta mücadele eden Adana Botaş, evinde Rus temsilcisi Dynamo Moscow konuk ediyor. Hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlılar, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Fiba EuroCup’ta adını son 8 takım arasına yazdıran Adana Botaşlı oyuncular, çeyrek final ilk maçını kazanarak ikinci maç öncesinde avantaj elde etmek istiyor. Öte yandan Adana Botaş’ta Dynamo Moscow maçı öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Botaşspor’un Macaristanlı oyuncusu Anna Vajda, Avrupa kupası maçı öncesinde kırmızı beyazlı taraftara çağrıda bulundu. Çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Vajda, “Bütün hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık. Takım olarak bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Dynamo Moscow karşısında elimizden gelenin en iyisini yaparak salondan galibiyet ayrılmak istiyoruz. İkinci maç öncesinde avantajlı bir sonuç elde ederek Rusya’ya gitmeyi hedefliyoruz. Bu önemli maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. Botaş’ı er zaman destekleyen ve hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımız Dynamo Moscow karşılaşmasında da bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Adana Botaş - Dynamo Moscow karşılaşması perşembe günü saat 19.00’da Menderes Spor Salonunda oynanacak.
CİHAN

Yorumlar