Adana ASKİ'den Türkoğlu'na ziyaret

- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekibinin başkanı Pekar ve genel menajeri Yücel, TBF Başkanı Türkoğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Adana ASKİ'den Türkoğlu'na ziyaret


ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ'nin kulüp başkanı Rahmi Pekar ve genel menajeri Fatih Yücel, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanlığı'na seçilen Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Pekar ile Yücel, 26 Ekim'de TBF Başkanlığı'na seçilen Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Türkoğlu'nun, ziyarette yaptığı konuşmada, Pekar ve Yücel'e teşekkür ederek, "Yıllardır basketbola yatırım yapıyorlar. Özellikle Adana'da yapımı devam eden Adana ASKİ'nin tesislerinin projesini yakından takip ediyorum. Bu tesis tamamlandığında ülkemizin seçkin ve modern spor salonlarından birisi olacak. Başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Pekar'ın da TBF Başkanı seçilen Türkoğlu'nu tebrik ederek, "Hidayet bey yıllarca sporcu kişiliğiyle uluslararası ün yapmış ve ülkemizin gururu olmuş bir kişidir. İnanıyorum ki sporculuk hayatındaki başarılarını ve birikimlerini artık TBF Başkanı olarak devam ettirecektir." değerlendirmesinde bulunduğu aktarıldı.

Ziyarette Hidayet Türkoğlu'na Adana'dan getirilen el dokuması kilim hediye edildiği bildirildi.

Yorumlar