Adana ASKİ'de transfer çalışmaları

- Genel menajer Yücel: "Şu ana kadar 3 oyuncu transfer ettik. İki yabancı oyuncu transferimiz daha olacak. Bu transferlerimizin biri pivot biri de oyun kurucu mevkisinde gerçekleşecek"

Google Haberlere Abone ol
Adana ASKİ'de transfer çalışmaları


ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ'nin genel menajeri Fatih Yücel, şu ana kadar 3 oyuncu transfer ettiklerini, pivot ve oyun kurucu mevkilerine 2 oyuncu daha almayı planladıklarını söyledi.

Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon için mütevazı bir takım oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

Şu ana kadar kadrolarını ABD'li pivot Avery Warley, ABD asıllı İsrail pasaportlu forvet Alysha Clark ve oyun kurucu Asena Yalçın ile güçlendirdiklerini anımsatan Yücel, kaptanları Ceyda Sinan'la da sözleşme yenilediklerini belirtti.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü aktaran Yücel, şöyle konuştu:

"Şu ana kadar 3 oyuncu transfer ettik. İki yabancı oyuncu transferimiz daha olacak. Bu transferlerimizin biri pivot biri de oyun kurucu mevkisinde gerçekleşecek. Görüşmelerimiz sürüyor, oyuncularla net şekilde anlaştığımızda gerekli açıklamaları yapacağız. Belki birkaç tane de Türk oyuncu alabiliriz. Bu konuda da görüşmelerimiz sürüyor. Adana ASKİ olarak bu sene tesisleşme çalışmalarımız hız kazanacak. Bu yüzden mütevazı bir kadro ile ligde mücadele edeceğiz. Takımımız için spor salonu yapıyoruz."

Yorumlar