Adana ASKİ hedef büyüttü

Genel menajer Yücel: "Türkiye'nin en düşük bütçeli takımını kurduk. Bu mütevazı kadroyla ligi ilk 8'de bitirip, play-off oynamak ve Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Adana ASKİ hedef büyüttü
Geçen sezon son maçta galip gelerek Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde kalmayı başaran Adana ASKİ, bu sene ligi ilk 8'de tamamlamayı hedefliyor.

Kulübün genel menajeri Fatih Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına gelecek hafta başlayacaklarını söyledi.

İç ve dış transferde istedikleri oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini belirten Yücel, şimdiye kadar Briann January, Avey Warley, Alysha Clark, Asena Yalçın, Ceyda Sinan, Ezgi Manlacı, Sanem Gamze Zeren ve Tuğçe Murat'la anlaştıklarını dile getirdi.

Yücel, bir oyuncu daha transfer etmeyi planladıklarının vurgulayarak şunları kaydetti:
"Avrupa pasaportlu bir yabancı oyuncu daha alacağız, 4 numara mevkisine düşünüyoruz. Türk oyuncularda kadroyu tamamladık. Haftaya Adana'da çalışmalara başlayacağız. Türkiye'nin en düşük bütçeli takımını kurduk. Bu mütevazı kadroyla ligi ilk 8'de bitirip, play-off oynamak ve Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Diğer tüm takımların kurduğu kadrolar, kağıt üzerinde bizden daha iyiler ama biz bu kadroyla başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. İsabetli oyuncular aldık. İnşallah bu sezon hedeflerimizi gerçekleştireceğiz."

Yorumlar