Adana ASKİ Genel Menajeri Yücel:

- "İlk hedefimiz ligin birinci yarısını ilk sekiz içerisinde tamamlamak"

Google Haberlere Abone ol
Adana ASKİ Genel Menajeri Yücel:


ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ'nin genel menajeri Fatih Yücel, 2016-2017 sezonunun birinci yarısını ilk sekiz içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Yücel, yazılı açıklamasında, bu sezon ligin en mütevazı kadrosunu oluşturduklarını ancak bunun, iddiaları olmadığı anlamına gelmediğinin altını çizerek, "Her maça kazanmak için çıkacağız. Ligde ilk sekize kalmak bizim için çok büyük başarı olur. Bu yüzden ilk hedefimiz ligin birinci yarısını ilk sekiz içerisinde tamamlamak olacak. Bu sonuçla Kadınlar Türkiye Kupası sekizli finallerine katılma vizesi alacağız. Yeni sezon fikstürü hayırlı olsun." şeklinde ifadeler kullandı.

Yücel, bugüne kadar yabancı sporculardan Briann January, Avey Warley ve Alysha Clark, Türk sporculardan ise Asena Yalçın, Ceyda Sinan, Ezgi Manlacı ve Sanem Gamze Zeren ile anlaşmaya vardıklarını, bir yabancı oyuncu daha alacaklarını belirtti.

Fatih Yücel, antrenör Kaan Artun'un kamp programını hazırladığını, ileriki günlerde yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını kaydetti.


Yorumlar