'Adalete Fener Yak' kampanyasında toplanan imzalar Cumhurbaşkanı Gül'e sunuldu

'Adalete Fener Yak' kampanyasında toplanan 600 bine yakın imza Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de sunuldu.1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve dernek yöneticileri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Fenerbahçe Kulübü Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
'Adalete Fener Yak' kampanyasında toplanan imzalar Cumhurbaşkanı Gül'e sunuldu

'Adalete Fener Yak' kampanyasında toplanan 600 bine yakın imza Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de sunuldu.

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve dernek yöneticileri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil yargılanması talebiyle 'Adalete Fener Yak Kampanyası'nı başlatan 1907 Fenerbahçe Derneği'nin yöneticileri bugün kampanya kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü.

İstanbul'daki Huber Köşkü'nde gerçekleşen görüşmede 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve dernek yöneticileri Change.org/tr/adaletefeneryak üzerinde devam eden kampanyaya destek veren 600 bine yakın imzayı ve yorumları 36 klasör ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sundu.

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, dernek yöneticileri Burhan Karaçam, Simla T. Beyazıt, Fethi Pekin, Can Gebetaş ile dernek üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, 'Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil bir şekilde yargılanması talebiyle' 1907 Fenerbahçe Derneği’nin başlattığı Adalete Fener Yak kampanyası kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü.

change.org/tr/adaletefeneryak üzerinde devam eden imza kampanyasında toplanan 600 bine yakın imzayı geçtiğimiz hafta Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sunan 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Huber Köşkü'nde bir araya geldi.

Görüşmenin ardından açıklama yapan 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, bugüne kadar 600 bine yakın kişinin Adalete Fener Yak kampanyası kapsamında imza attığını vurgularken, "Bu yola çıkarken, devletimizin en üst makamlarına da haklı mücadelemizin simgesi olan Adalete Fener Yak çağrımızı iletmeyi hedeflemiştik. Bugün de şike iddiasıyla görülen davada tek talebimizin yeniden ve adil yargılanma olduğunu, hukukun üstünlüğüne olan inancımızı Sayın Cumhurbaşkanımız ile paylaştık. Her fırsatta vurguladığımız gibi imzacı sayımızın her geçen gün arttığı Adalete Fener Yak kampanyası, toplumsal bir hak arayışının simgesidir. Çağrımıza destek veren herkesi, hepimizi adalete olan inancımız bir araya getirdi. Talebimizin dikkate alınacağına inanıyorum." dedi.

1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başta olmak üzere kampanyanın ilgililerine toplanan imzaları iletmeye devam edecek.

Küresel bir platform olan change.org üzerinde bugüne kadar düzenlenen dünya üzerindeki 8’inci, Türkiye’deki ise en geniş katılımlı kampanya olan 'Adalete Fener Yak' http://www.change.org/tr/kampanyalar/adaletefeneryak adresinde devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar