Acıbadem’den amatör spor kulüplerine sağlık desteği

Sporcu sağlığının korunması ve desteklenmesi konusunda Acıbadem Kayseri Hastanesi ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) arasında kapsamlı bir protokol imzalandı.

Google Haberlere Abone ol
Acıbadem’den amatör spor kulüplerine sağlık desteği

Sporcu sağlığının korunması ve desteklenmesi konusunda Acıbadem Kayseri Hastanesi ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) arasında kapsamlı bir protokol imzalandı. İmza törenine Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı ile Acıbadem Kayseri Hastanesi Başhekimi/Direktörü Dr. Ömer Akbeyaz ve kulüp yetkilileri katıldı.

Spora katkı sağlamak amacıyla Acıbadem Sağlık Grubu'nun uzun yıllardır federasyonların, spor kulüplerinin ve bireysel sporcuların sağlık sponsorluğunu yapıyor. Her geçen yıl spor sponsorluğu ağını genişleten grup, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na da sağlık desteği vermeye başladı.

Acıbadem Sağlık Grubu’nun 'Sporun ve sporcunun sağlığı Acıbadem’e emanet' sloganıyla yola çıktığını belirten Acıbadem Kayseri Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz, Acıbadem Kayseri Hastanesi olarak Kayseri Amatör Spor Kulüpleri'ne destek vermekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Bu tür desteklerin Türk sporuna önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirten Dr. Ömer Akbeyaz, profesyonel lige giden isimlerin öncesinde amatör ligde top koşturduğunu, sporumuzun geleceği için amatör kulüplerin oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı ise amatör sporcu ve ailelerine destek vermek için çalışmalar yaptıklarını, sağlık anlamında yapılan bu işbirliğinde Acıbadem Kayseri Hastanesi’ne vizyonel yaklaşımından dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, bu anlaşmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar