Abramovic'ten Mourinho'ya 75 milyon Pound

Şampiyonlar liginden elenen Chelsea kulübü sahibi Abramovich Mourinho'ya transfer için 75 Milyon Poundluk bütçe verdi.

Google Haberlere Abone ol
Abramovic'ten Mourinho'ya 75 milyon Pound
Şampiyonlar liginden elenen Chelsea kulübü sahibi Abramovich Mourinho'ya transfer için 75 Milyon Poundluk bütçe verdi.

Takımın omurgasını teşkil eden stoper-oyun kurucu orta piyasa ve santrfor mevkilerine üç futbolcu transfer edilecek. Abramoviç'e yakın çevreler 'Roman aşırı üzgün. Daha önemlisi düş kırıklığına uğradı ama Chelsea'nin Premier Lig'de rakibi bulunan Manchester City'nin başka rakiplerinden PSG-özellikle Real Madrid Barcelona ve Bayern Münih kadroları kadar canlı bir kadroları olmadığını biliyor. Bu sebeple Mourinho'nun şimdiden çalışmalara başlamasını istiyor' dediği öğrenildi.

GEÇEN SEZON BAŞINDA 90 MİLYON HARCANDI

Costa-Fabregas-Luis ve Remy için Chelsea 90 Milyon pound harcadı. Şu anda kadroya baktığınızda sırf 17 futbolcuyla oynadıkları ve takımda mühim alanlarda yeterli futbolcu bulunmadığı ortaya çıkıyor. Üç kulvarda şampiyonluk kovalayan takımlar için sınırlı bir kadro şekilde gözüküyor.

İLK HEDEF RAPHAEL VARANE

Defansa alınması düşünülen ilk futbolcu Real defans oyuncusu Varane. Gary Cahill son maçlarda yedek şekilde beklerken PSG maçında Tiago'nun attığı goldeki hatası itibarıyla bu alana Varane takviyesi düşünülüyor. Real'in istediği rakam 30 Milyon Pound. Zouma'nın genç ve deneyimsiz olması Cahill'deki form düşüklüğü itibarıyla ilk transfer bu alana yapılacak.

Dün yapılan antremanda Mourinho futbolcularına PSG maçını unutmalarını ve pazar günü oynayacakları Southampton maçına konsantre olmalarını istedi.

Edip ADANIR

Kaynak: FANATİK

Yorumlar