Abdullah Avcı, Başakşehir Futbol Kulübü'nde imza atacak

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün tanıtım lansmanı ve teknik direktörü Abdullah Avcı'nın imza töreni yarın İstanbul'da yapılacak.Konuyla ilgili daha önce yapılan basın açıklamasında sehven, "5 Haziran 2014 Perşembe (Yarın) sabah...

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Avcı, Başakşehir Futbol Kulübü'nde imza atacak

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün tanıtım lansmanı ve teknik direktörü Abdullah Avcı'nın imza töreni yarın İstanbul'da yapılacak.

Konuyla ilgili daha önce yapılan basın açıklamasında sehven, "5 Haziran 2014 Perşembe (Yarın) sabah saat 10.30'da Sn. Göksel Gümüşdağ'ın katılımıyla, Çırağan Otel'de yapılacak olan eski adıyla İ.B.B. Spor, yeni adıyla Başakşehir Futbol Kulübü Basın lansmanı ve Abdullah Avcı'nın imza töreni yapılacak." denilmişti.

Yapılan açıklamanın düzeltilmesi için iletilen yeni bildirimde, 'İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Lansman Toplantısı' başlığıyla ve Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ imzasıyla şu ifadelere yer verildi:

"Çırağan Palace Kempinski Enderun Balo Salonu'nda gerçekleşecek olan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü basın lansmanı ve Sn Abdullah Avcı'nın imza törenine teşriflerinizi rica ederiz."

Lansman ve imza töreni toplantısı yine Çırağan Palace Kempinski Enderun Balo Salonu'nda yarın saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

CİHAN

Yorumlar