Abdulkadir'in hedefi Süper Lig

Altınordu'nun 1461 Trazon'dan kiraladığı futbolcu Abdulkadir Parmak: "Kendimi sezon sonunda Trabzon’a dönecek bir oyuncu gibi değil, seneye Süper Lig’de Altınordu forması giyecek biri gibi hazırlıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Abdulkadir'in hedefi Süper Lig
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun 1461 Trabzon'dan kiraladığı Abdulkadir Parmak, kendisini seneye Süper Lig'de Altınordu forması giyecek biri gibi hazırladığını bildirdi.

Bugüne kadar forma giydiği ekiplerde ön libero, forvet arkası ve her iki kanatta görev yapan 22 yaşındaki Abdulkadir Parmak, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, çok yönlü bir oyuncu olmanın ve farklı bölgelerde görev yapabilmesinin büyük bir avantaj olduğunu belirtti.

Altınordu’da da bu özelliğini en iyi şekilde kullanmak istediğini bildiren Abdulkadir, şunları kaydetti:

"Genç ve lig tecrübesi olan bir oyuncuyum. Altınordu'da istikrarlı futboluma devam edip kendimi geliştirmeyi hedefliyorum. Altınordu'nun istikrarlı kadro yapısı, bu zorlu ligdeki en önemli avantajımız. Arif Morkaya, Serkan Göksu, Erce Kardeşler, Göksu Türkdoğan, Sinan Osmanoğlu ve Erdoğan Yeşilyurt gibi en az 2 sezondur burada olan oyuncular ve bazıları 8-9 sezondur eğitim alan gençlerle birlikte olacağım. Son iki sezona göre daha geniş ve alternatifli bir kadromuz var. Bunun avantajlarını skora yansıtacağımıza inanıyorum."

Abdulkadir Parmak, hedeflerinin en kötü şartlarda ilk 6'da yer alıp play-off oynamak olduğunu vurgulayarak, "Kendimi sezon sonunda Trabzon'a dönecek bir oyuncu gibi değil, seneye Süper Lig'de Altınordu forması giyecek biri gibi hazırlıyorum. Buranın sistemini gerçekten çok iyi biliyorum. Bir süre İzmir’de takımdan ayrı çalıştığım için arkadaşlarıma yeni yeni ısınıyorum. Ancak adaptasyon sürecini çabuk aşacağımı ve aradaki açığı hızla kapatacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar