A2 Milli Takımı, Slovakya ile karşılaşacak

A2 Milli Takımı, International Challenge Trophy'deki ikinci maçında Slovakya ile karşılaşacak.

Google Haberlere Abone ol
A2 Milli Takımı, Slovakya ile karşılaşacak

A2 Milli Takımı, International Challenge Trophy'deki ikinci maçında Slovakya ile karşılaşacak. Türkiye-Slovakya International Challenge Trophy karşılaşması 5 Mart 2014 Çarşamba günü Şanlıurfa'daki GAP Arena'da oynanacak. Müsabakanın başlama saati ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İki yılda bir düzenlenen ve 23 yaş altı kategorisindeki futbolcuların forma giyebildiği milli takımlar düzeyindeki International Challenge Trophy'nin 2013-2015 yılları arası için düzenlenen bu organizasyonuna sekiz ülke katılıyor.

FIFA'nın belirlemiş olduğu tarihlerde tek devreli lig usulüne göre oynanan müsabakaların sonucunda, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek. Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak yarı final ve final maçları sonrasında şampiyon belirlenecek.

International Challenge Trophy'de Türkiye; İngiltere, Slovakya ve Estonya ile birlikte B Grubu'nda yer alırken, Norveç, İtalya, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti ise A Grubu'nda mücadele ediyor.

Türkiye, International Trophy'de B Grubu'ndaki ilk maçında 15 Ekim 2013'te Tallin'deki A Le Coq Arena'da Estonya'yı 2-1 mağlup etmişti. A2 Milli TakımI, gruptaki son maçında ise 14 Ekim 2014 Salı günü kendi evinde İngiltere ile oynayacak.

International Challenge Trophy'nin 2011-2013 dönem turnuvasında ise A2 Milli Takımı deplasmandaki oynanan finalde Norveç'i 1-0 yenerek şampiyon olmuştu.
CİHAN

Yorumlar