A2 Ligi'nde fikstürler çekildi

A2 Ligi'nde 2013-2014 sezonu final grubu ve klasman grupları fikstürleri çekildi. Kademe gruplarını birinci sırada tamamlayarak Final Grubu'na katılmaya hak kazanan Tepecikspor, Fenerbahçe, Boluspor, Bucaspor, Torku Konyaspor, Sivas Dört Eylül Belediyesp.

Google Haberlere Abone ol
A2 Ligi'nde fikstürler çekildi

A2 Ligi'nde 2013-2014 sezonu final grubu ve klasman grupları fikstürleri çekildi.

Kademe gruplarını birinci sırada tamamlayarak Final Grubu'na katılmaya hak kazanan Tepecikspor, Fenerbahçe, Boluspor, Bucaspor, Torku Konyaspor, Sivas Dört Eylül Belediyespor, Elazığspor ve 1461 Trabzon takımlarının çift devreli lig usulüne göre mücadele edeceği Final Grubu müsabakaları 20 - 21 Ocak 2014 tarihlerinde başlayacak.

Takımların (0) sıfır puan ile başlayacağı Final Grubu, 4 - 5 Nisan tarihlerinde yapılacak 14. hafta karşılaşmaları ile sona erecek.

Klasman grubu müsabakaları 7 takımlı 5 grupta, 20 - 21 Ocak 2014; 6 takımlı 3 grupta 27 - 28 Ocak 2014 tarihlerinde başlayıp, 4 - 5 Nisan 2014 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile sona erecek. Kademe grubu müsabakaları sonunda final grubuna katılamayan takımlar, kademe gruplarında mücadele ettikleri takımlarla ve topladıkları puanlarla klasman grubu müsabakalarına devam edecekler.

Klasman grubu müsabakaları sonunda gruplarında ilk sırayı alan toplam 8 takım çift maç eleme usulüne göre eşleşecek ve tur atlayan 4 takım Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Play-Off müsabakaları ise, final grubunu ilk dört sırada bitiren 4 takım ve klasman grubu müsabakaları sonrasında yapılan eleme müsabakalarında tur atlayan 4 takım olmak üzere toplam 8 takım arasında, TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız saha veya sahalarda tek maç eleme sistemine göre oynanacak. Play-off'ta, Final Grubu'nu ilk 4 sırada bitiren takımlar ve klasman grubu müsabakaları sonrasında yapılan eleme müsabakalarında tur atlayan 4 takım ile kura usulü ile çapraz olarak eşleşecek.

Yarı final müsabakaları sonunda kazanan iki takım A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olabilmek için final müsabakası oynayacak, kaybeden iki takım ise üçüncülük-dördüncülük maçında karşılaşacak.
CİHAN

Yorumlar