A Millilerden gazilere moral ziyareti

İsveç ile yarın akşam oynayacağı özel maç için bugün Ankara'ya giden A Milli Takım'da futbolcular Arda Turan, Caner Erkin, Onur Recep Kıvrak, Semih Kaya ve Uğur Demirok, Bilkent'te bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ni.

Google Haberlere Abone ol
A Millilerden gazilere moral ziyareti

İsveç ile yarın akşam oynayacağı özel maç için bugün Ankara'ya giden A Milli Takım'da futbolcular Arda Turan, Caner Erkin, Onur Recep Kıvrak, Semih Kaya ve Uğur Demirok, Bilkent'te bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ni ziyaret ederek gazilere moral verdi.

Ampute futbol, basketbol ve okçuluk takımları, merkez komutanları ve çalışanlar tarafından büyük coşku ile karşılanan futbolcular, kendilerine gösterilen yoğun ilgiye aynı sıcaklıkla cevap verdi. Arda, Caner, Onur, Semih ve Uğur, bol bol hatıra fotoğrafı çektirip sohbet ettikleri gazilere imzalı Milli Takım forması hediye etti. Ziyareti gerçekleştiren beş futbolcu ayrıca, kısa bir süre Ampute takımı ile futbol maçı yaptı.

Ziyaretin sonunda milli takım oyuncularına verilen plaketi teslim alan takım kaptanı Arda Turan anı defterini de imzaladı. Milli Takım Kaptanı Arda Turan, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Onlara ülkemize katkıları için minnettarız. Ülkemiz için yaptıkları tartışılmaz." dedi.

Gazilerin kendilerini çok sıcak karşıladığını anlatan Turan, "Gösterdiler ki bazı konularda bizden daha iyiler. Onlarla beraber olmak çok keyifliydi. Açıkcası hiçbir engellerini yansıtmadılar. Öyle bir şey de yok zaten. Buraya gelip onları tanıdığımız için çok mutluyuz. Yaptıkları için minnettarız." diye konuştu.

Milli futbolcu Turan, ampute futbolcuların, Meksika'da düzenlenecek Ampute Futbol Dünya Şampiyonası için kendilerinden destek istemesi üzerine de "Tüm ülkenin duası sizinle. Biz her türlü destek için yanınızdayız. Çünkü biz bu bayrağa aşık insanlarız. Her türlü desteğe de açığız." ifadelerini kullandı.

Ampute futbolcu Osman Çakmak da milli futbolcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Biz nasıl ülke mücadelesi verdiysek onlar da milli formayla mücadele ediyorlar, ayaklarına sağlık. Her zaman bizleri destekledikleri için çok teşekkür ediyoruz. Yolları açık olsun. İnşallah ülke mücadelesinde Türk bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracaklarından eminim." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar