A Milli Kadın Basketbol Takımı Belarus'a gitti

İSTANBUL (AA) - 2016 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'ne hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımı, özel bir turnuva için Belarus’a gitti. Fransa'nın Nantes...

Google Haberlere Abone ol
A Milli Kadın Basketbol Takımı Belarus'a gitti


İSTANBUL (AA) - 2016 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'ne hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımı, özel bir turnuva için Belarus’a gitti.

Fransa'nın Nantes kentinde 13-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olimpiyat elemelerinde mücadele edecek A Milli Takım, yarın Belarus’un başkenti Minsk’te başlayacak uluslararası turnuvaya katılacak. Ay-yıldızlılar, ev sahibi Belarus'un yanı sıra Japonya ve Yeni Zelanda ile karşılaşacak.

A Milli Kadın Takımı Menajeri Arzu Özyiğit, Yeni Zelanda ve Japonya'nın çok uzak ülkeler olmasına rağmen, teknik ekiplerinin iki takımı da çok yakından takip ettiğini belirtti. Özyiğit, farklı ekollerden takımlarla maç oynamanın kendileri için çok faydalı olacağını söyledi.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Minsk’teki ilk maçında yarın Japonya ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, 3 Haziran Cuma günü Yeni Zelanda, 4 Haziran Cumartesi günü ise ev sahibi Belarus ile oynayacak ve turnuvayı noktalayarak 5 Haziran Pazar günü İstanbul'a dönecek.



Yorumlar