A Milli Futbol Takımı Kosova'ya uçtu

A Milli Futbol Takımı 21 Mayıs Çarşamba günü Kosova ile yapacağı hazırlık maçı nedeniyle bu ülkeye gitti. A Millileri taşıyan takım otobüsü saat 12.00 sıralarında Atatürk Havaalanı'nın CIP girişine geldi. Otobüsten inen takım futbolcuları...

Google Haberlere Abone ol
A Milli Futbol Takımı Kosova'ya uçtu

A Milli Futbol Takımı 21 Mayıs Çarşamba günü Kosova ile yapacağı hazırlık maçı nedeniyle bu ülkeye gitti.

A Millileri taşıyan takım otobüsü saat 12.00 sıralarında Atatürk Havaalanı'nın CIP girişine geldi. Otobüsten inen takım futbolcuları ve A Milli Takım çalıştırıcısı Fatih Terim içeri geçti. Takımın hareketinde herhangi bir açıklama yapılmadı. A Milli Takım kafilesi özel bir uçakla saat 13.00'te Priştina'ya hareket etti.

Ay yıldızlı oyuncuların ardından ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören de Havaalanı'na geldi. A Milli Takım kafilesine Demirören de eşlik etti.

A Milliler Kosava'da ilk olarak bugün saat 18.00'de Priştina Şehir Stadı'nda medya ve taraftarlara açık bir idman yapacak. Bu antrenman öncesinde ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcular, Swiss Diamond Hotel Prishtina'da saat 17.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

Yarın Mitroviça Adem Jashari Olimpik Stadyumu'nda oynanacak Kosova-Türkiye müsabakası Türkiye saatiyle (TSİ) 19.00'da başlayacak.

A Milli Takım kafilesi bir sonraki hazırlık maçı için 22 Mayıs'ta İrlanda'ya geçecek. Priştina'dan Dublin'e geçecek olan A Milli Takım buradaki çalışmalarını Maynooth kasabasında sürdürecek. Aviva Stadium'unda oynanacak İrlanda Cumhuriyeti-Türkiye maçı 25 Mayıs Pazar günü TSİ 20.00'de başlayacak.

SON İKİ MAÇ ABD'DE

Ay yıldızlı ekip son iki hazırlık maçını ise ABD'de yapacak. A Milliler Kosova ve İrlanda karşılaşmalarının ardından kampın ikinci bölümü için ABD'nin District of Columbia eyaletinin Washington kentine geçecek.

Kırmızı beyazlılar, buradaki ilk maçında 29 Mayıs Perşembe günü Honduras'la karşılaşacak. RFK Stadium'daki mücadele, TSİ saat 03.00'te (30 Mayıs Cuma) başlayacak. A Milliler, maçın bitimini takiben New Jersey eyaletinin Jersey City kentine seyahat edecek ve 1 Haziran Pazar günü son maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak. Harrison şehrinde yer alan Red Bull Arena'daki mücadele TSİ 21.00'de başlayacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Onur Recep Kıvrak, Olcan Adın (Trabzonspor)

Tolga Zengin, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek (Beşiktaş)

Volkan Babacan (Manisaspor)

Caner Erkin, Gökhan Gönül, Alper Potuk (Fenerbahçe)

İshak Doğan,Ahmet İlhan Özek (Kardemir Karabükspor)

Uğur Demirok, Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor)

Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen)

Osman Tarık Çamdal (Eskişehirspor)

Ozan Tufan (Bursaspor)

Arda Turan (Atlético de Madrid)

Turgut Doğan Şahin (Gaziantepspor)

Aydın Karabulut (Sivasspor)

Selçuk İnan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray)

Hakan Çalhanoğlu (Hamburger SV)

Nuri Şahin (Borussia Dortmund)

Mevlüt Erdinç (AS Saint-Étienne)

CİHAN

Yorumlar