A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Zanini:

- "Hazırlık turnuvası sayesinde önümüzdeki hafta için takımımız hakkında pozitif düşünmemizi sağlayacak bilgi edinmiş olduk"

Google Haberlere Abone ol
A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Zanini:

İZMİR (AA) - Erkekler Voleybol Dünya Ligi hazırlıkları kapsamında İzmir'deki dörtlü turnuvanın son maçında Yunanistan'ı 3-2 mağlup eden A Milli Takım'ın başantrenörü Emanuele Zanini, turnuvanın gelecek hafta oynayacakları Dünya Ligi karşılaşmaları öncesinde pozitif düşünmelerini sağladığını bildirdi.

Zanini, daha önce Karadağ'daki oynadıkları turnuvaya kıyasla seviyelerini yükselttiklerini söyledi. İzmir'deki turnuvanın daha zorlu geçtiğini kaydeden Zanini, şöyle konuştu:

"İki tane 3-2 ve bir tane 3-1'lik maç oynadık. Hem fiziksel kondisyonumuzu hem de bunun haricinde bir çok teknik detayı test etmiş olduk. Bu turnuva sayesinde önümüzdeki hafta için takımımız hakkında pozitif düşünmemizi sağlayacak bilgi edinmiş olduk. Dünya Ligi'nin bundan daha zorlu geçeceğini biliyoruz. Turnuva başladığı zaman Portekiz, Slovakya ve Hollanda'ya karşı gücümüzü daha net bir şekilde görmüş olacağız. İzmirli voleybolseverlerin takımımızı desteklemek için tribünleri dolduracağına eminim. Onların desteği bizi daha ileriye taşıyacak."

Türkiye, FIVB Dünya Ligi 2. Grup 1. etap maçlarında 17-19 Haziran'da sırasıyla Portekiz, Slovakya ve Hollanda ile İzmir'de karşılaşacak.

Yorumlar