6. Dünya Gençler Wushu Şampiyonası'na doğru

- Wushu Milli Takım Antrenörü Akyüz: - "Sağlam bir takımla 6. Dünya Gençler Wushu Şampiyonası'na gidip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Türk Milli Takımı'nı en üstte görmeyi planlıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
6. Dünya Gençler Wushu Şampiyonası'na doğru


SAKARYA (AA) - Wushu Genç Milli Takımı, 29 Eylül-4 Ekim tarihlerinde Bulgaristan'da yapılacak 6. Dünya Gençler Wushu Şampiyonası'nın hazırlıklarını tamamladı.

Wushu Milli Takım Antrenörü Fatma Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalarda sona gelindiğini ve güzel bir hazırlık kampı geçirdiklerini söyledi.

Sakarya ve Çin'de hazırlık kampı yaptıklarını aktaran Akyüz, "3 farklı gruba ayırdığımız çocukları kampa tabi tuttuk. Hazırlıklarımız iyi geçti. 26 Eylül Pazartesi günü Bulgaristan'a doğru yola çıkacağız." dedi.

Akyüz, kamp döneminde kaliteli antrenörlerle çalıştıklarını vurgulayarak, "Çocuklar, Çin'de eksikliklerini tamamlayacak şekilde teknik ve taktik ağırlıklı eğitime tabi tutuldu. Bir grubumuz burada, bir grubumuz Çin'de çalıştı. İnşallah iyi sonuçlar alacağız. Takım halinde ilk üçe girmeyi hedefliyoruz. Çok sağlam sporcularımız var." diye konuştu.

Takımdaki Sakaryalı sporcuların başarılı olacağına inandıklarını da dile getiren Akyüz, milli takımın yaklaşık yarısının Sakaryalı sporcuların oluştuğunu kaydetti.

Antrenör Fatma Akyüz, tecrübeli sporcuların gençlere yardımcı olduğunu belirterek, "Sağlam bir takımla 6. Dünya Gençler Wushu Şampiyonası'na gidip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Türk Milli Takımı'nı en üstte görmeyi planlıyoruz." ifadesini kullandı.


Yorumlar