50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unu 196 ülke izledi

Antalya'nın Alanya ilçesinden 27 Nisan'da Alanya-Alanya turuyla başlayan 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unu bu yıl 196 ülkenin izlediği açıklandı. Türkiye Bisiklet Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 21 uluslararası yayıncı...

Google Haberlere Abone ol
50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unu 196 ülke izledi

Antalya'nın Alanya ilçesinden 27 Nisan'da Alanya-Alanya turuyla başlayan 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unu bu yıl 196 ülkenin izlediği açıklandı. Türkiye Bisiklet Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 21 uluslararası yayıncı kuruluş ise yarışı naklen ya da banttan yayınladı.

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ilkleri yaşatmaya devam ediyor. 2013 yılında 156 ülkede yayınlanan TUR 2014'te adeta bir rekora imza attı. Tur bu yıl 196 ülkede izlenerek büyük bir seyirci kitlesine ulaşmış oldu. Reuters, Eurosport, Omnisport, Sntv yarışın tamamını yayınladı. Haber ajansları da Cumhurbaşkanlığı Turu'nun detaylarını dünyaya ulaştırdı.

Medya hakları dünya çapında 27 kuruluşa satıldığı için söz konusu yayın organları da yüzlerce televizyon kanalına Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu ulaştırmış oldu.

Eurosport başta olmak üzere, 21 uluslararası yayıncı kuruluş yarışı naklen ya da banttan yayınladı.

CİHAN

Yorumlar