50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na katılacak takımlar tanıtıldı

Bu yıl 50.'si düzenlenecek ve yarın start alacak Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda mücadele edecek 2 takım ve 160 sporcu halka tanıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na katılacak takımlar tanıtıldı

Bu yıl 50.'si düzenlenecek ve yarın start alacak Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda mücadele edecek 2 takım ve 160 sporcu halka tanıtıldı.

Alanya Kızılkule'de gerçekleştirilen tanıtım organizasyonuna Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ve sporcular katıldı.

Tanıtım organizasyonunda konuşan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, turun startının memleketi olan Alanya'da gerçekleştirilecek olmasından ve 50. yılı itibariyle ayrı bir heyecan içinde olduğunu belirterek, "50 yıldır süren ve her yıl devam eden bir hikaye. 50.'sini düzenlemek bize nasip oldu. Başlangıcın neden Alanya olduğunu, Alanya yarın herkese göstermiş olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Torku Şekersporlu bisikletçiler Miraç Kal da kendisi için özel bir gün olduğunu dile getirerek, "Beni destelemek için ailem de burada. Umarım istediğimiz hedeflerin arkasında durabiliriz." ifadelerini kullandı.

Diğer bir bisikletçi Nazım Bakırcı da "Bu yarışlar için kamplar yaptık. 50. yıl herkes için tabii ki özel. Bu turu buradaki herkes kazanmak istiyor. Umarım en iyi olan kişi kazanır." dedi.

Yarın Alanya - Alanya etabıyla start alacak yarışta pedal çevirecek takımlar ise şöyle:

"AST Astana Pro Team KAZ Asya Profesyonel, BEL Belkin Pro Cycling Team NED Avrupa Profesyonel, CAN Cannondale ITA Avrupa Profesyonel, LAM Lampre - Merida ITA Avrupa Profesyonel, LTB Lotto - Belisol BEL Avrupa Profesyonel, OPQ OmegaPharma - Quick Step BEL Avrupa Profesyonel, OGE Orica - GreenEDGE AUS Okyanusya Profesyonel, KAT Team Katusha RUS Avrupa Profesyonel, BAR Bardiani - CSF ITA Avrupa Profesyonel Kıta Takımı, CJR CajaRural - Seguros RGA ESP Avrupa Profesyonel Kıta Takımı, CCC CCC Polsat - Polkowice POL Avrupa Profesyonel Kıta Takımı, COF Cofidis, Solutions Crédits FRA Avrupa Profesyonel Kıta Takımı, DPC Drapac Professional Cycling AUS Okyanusya Profesyonel Kıta Takımı, MTN MTN - Qhubeka RSA Afrika Profesyonel Kıta Takımı, TNN Team NovoNordisk USA Amerika Profesyonel Kıta Takımı, TSV TopsportVlaanderen - Baloise BEL Avrupa Profesyonel Kıta Takımı, UHC UnitedHealthcare Pro Cycling Team USA Amerika Profesyonel Kıta Takımı, WGG Wanty - GroupeGobert BEL Avrupa Profesyonel Kıta Takımı, YEL YellowFluo - NeriSottoli ITA Avrupa Profesyonel Kıta Takımı, TRK TorkuŞekerspor TUR Avrupa Kıta Takımı" CİHAN

Yorumlar