50. Balkan Yelken Şampiyonası

- Organizasyonda son gün yarışları başladı

Google Haberlere Abone ol
50. Balkan Yelken Şampiyonası


TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da düzenlenen 50. Balkan Yelken Şampiyonası'nda son gün yarışları başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, bugün optimist, laser 4.7, laser radial, laser standart ve 420 kategorilerinde yarışlar yapılacak.

Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü tesislerindeki organizasyonda, Türkiye'nin yanı sıra 7 ülkeden yaklaşık 200 sporcu, yarışların son gününde kendi sınıflarında dereceye girebilmek için mücadele edecek.

Laser 4.7 Milli Takım Antrenörü Utku Gönener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin şampiyonayı başarılı derecelerle bitireceğini söyledi.

Türk sporcuların aldığı birinciliklerle bugün İstiklal Marşı'nın bol bol dinleneceğini ifade eden Gönener, "Şampiyonda çok güzel bir 3 günü geride bıraktık. Bugün son yarışlarımızı yapıp Balkan Şampiyonası'nı tamamlıyoruz. Oldukça keyifli bir şampiyonaydı bizim için. Takımımızın sonuçları açısından da çok güzeldi. Hem birincilikler hemde iki ve üçüncülüklerimiz var. Bizim en önemli rakibimiz Yunanistan'dı." dedi.

Bugün yapılacak yarışların ardından şampiyona ödül töreni ile sona erecek.

Yorumlar